Nadat je bent aangemeld verzoeken wij je om jouw profiel volledig in te vullen en daarna kun je direct op zoek gaan naar leuke dames en heren. Bij “mijn matches” zie je precies wie er bij jou past, maar je kunt natuurlijk ook gewoon op “zoeken” klikken en daar invullen waar je precies naar op zoek bent. Als je iemand gevonden hebt die je leuk vindt, kun je diegene een flirt sturen om op deze manier het ijs te breken.

Heb je een dame of heer gevonden die je wilt toevoegen aan je wiplijst, dan kun je eenvoudig op “Wil je met ... wippen?” klikken op Ja. Als je vervolgens naar “wiplijst” gaat, zie je de profielen die je hebt toegevoegd hier staan.

Door op "Verwijder uit wiplijst" te klikken.

Met het versturen van een flirt laat je op een eenvoudige manier merken dat je interesse hebt in diegene.

Door op wachtwoord vergeten te klikken kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Tip: controleer je SPAM of ongewenste berichten.

Kan ik foto's meesturen met mijn bericht?

Ja dit is mogelijk

Hoe kan het dat ik mijn profielfoto niet zie?

  • Het kan zijn dat de foto door ons is afgekeurd, als we je foto hebben afgekeurd sturen we je een mail met de reden van afkeuring.
  • De foto is te groot, de maximale bestandsgrootte is 20MB.

De informatie die wij van jou ontvangen is bij ons in veilige handen. We zullen je gegevens nooit doorgeven aan derden of ze op wat voor manier dan ook misbruiken!

Je kan je account simpel en snel verwijderen door hier te klikken. Je account zal binnen 14 dagen na aanvraag worden verwijderd. In de tussentijd is het op elk moment mogelijk om je account weer te activeren.

Waarschijnlijk komt dit doordat je de betaalpagina op de onjuiste manier hebt afgesloten. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk contact met ons op te nemen via de contactpagina. Wij zorgen er dan voor dat je credits worden bijgeschreven.