Word gratis lid!
Met wie wil jij seks hebben?
Wat is jouw geslacht?
Kies een profielnaam
Wat is je leeftijd?
Waar kom je vandaan?
Wat is je e-mailadres?
Je lidmaatschap is goedgekeurd!
Activeer nu snel je profiel door op de bevestiging in de e-mail te klikken, die is verstuurd naar:


Kun je de bevestigings e-mail niet vinden?
Kijk dan in jouw SPAM of ONGEWENST map!
Nieuwe aanmeldingen uit

Vrouw zoekt seks

Een vrouw zoekt seks om verschillende redenen, want elke vrouw is anders en de redenen van de eigen online zoektocht naar seks lopen dan ook – net zoals bij mannen overigens – sterk uiteen.

Verschillende onderzoeken onder onze vrouwelijk leden hebben echter deze drie hoofdredenen aan het licht gebracht:

Uiteraard zijn er nog wel meer redenen waarom de gemiddelde vrouw seks zoekt via onze website, maar de drie redenen die we hierboven noemen horen we het vaakst.

Vrouw zoekt date

De meeste vrouwen op onze website zijn op zoek naar een date, niet zelden meteen ook naar een seksdate want ze zitten hier tenslotte op een website voor seksdating en niet voor gewone dating. Deze vrouwen willen hier dus mannen ontmoeten (natuurlijk soms ook vrouwen) om een spannend erotisch afspraakje mee te hebben.

Als je dus zelf ook op zoek bent naar een leuke vrouw om een leuke relaxte avond mee te hebben die als het kan ook lekker spannend eindigt tussen de lakens, dan zit je hier goed!

Zoek je een single vrouw? Dan heb je hier keuze genoeg, want de meeste meiden en vrouwen die je op onze website vindt zoeken een date met een andere single, in hun eigen leeftijdscategorie of natuurlijk wat hun eigen persoonlijke voorkeur maar heeft.

Vrouw zoekt minnaar

Sommige vrouwen zoeken hier ook een minnaar. Veel mensen denken dat een laag libido hoofdzakelijk bij vrouwen voorkomt, maar in de praktijk blijkt het bijna even vaak bij mannen te gebeuren dat ze na verloop van tijd veel minder zin in seks krijgen. Dat is voor vrouwen met een gezond libido een groot probleem, want zonder seks moeten leven is natuurlijk een slechte optie.

Een vrouw die in een seksloze relatie zit zoekt dan vaak stiekem een minnaar, waarbij alles natuurlijk wel discreet moet blijven. Het is namelijk niet de bedoeling dat de partner er achter komt.

Vrouw zoekt toyboy

Het gebeurt steeds vaker dat rijpe vrouwen een zogenaamde toyboy zoeken. Dat betekent dus dat ze een man zoeken die veel jonger is dan zij zelf, uiteraard om seks mee te hebben. De term toyboy is overgewaaid uit Amerika, maar het fenomeen dat oudere vrouwen vaak terugverlangen naar jongere mannen is natuurlijk van alle tijden. Toyboy zijn suggereert dat die jongere man als een stuk speelgoed wordt gebruikt maar de praktijk blijkt vaak anders. Wanneer we polsen naar de ervaringen van zowel de rijpe dames als de jongere heren blijkt dat het in de praktijk meestal gaat om een wederzijds bevredigende seksdate of seksrelatie, tussen twee gelijkwaardige partners.